Trenger du ny nettside/butikk?

Webutvikling

Dette er hvorfor en god nettside er viktig

En nettside er
bedriftens ansikt utad

skal skape kontakt

En nettside skal skape kontakt, og er deres butikkvindu og inngangsbillett til salg.

smarte løsninger

En nettside skal ha smarte og sømløse løsninger som skaper en god brukeropplevelse.

responsiv og rask

En nettside skal være responsiv og rask, og fungere på alle enheter.

hvor ligger kunnskapen?

Vi bruker hovedsakelig CMS-verktøyet WordPress for nye nettsider/butikker, men vi setter også noen butikker opp i Shopify. Her ser dere våres erfaringsnivå på plattformene.

Vårt erfaringsnivå
Shopify 85%
Vårt erfaringsnivå
WordPress 90%
Vårt erfaringsnivå
WooCommerce 83%

valgmuligheter

Se priser Hjemmeside

Vi designer din nye nettside som du ønsker den, skreddersydd for din bedrift. Vi bruker verdens mest anerkjente CMS-verktøy, WordPress. Vi har tekstforfattere og grafiske designere som samarbeider for det beste resultatet. Våre hjemmesider er responsive, mobilvennlige og raske.

Se priser nettbutikk

Vi designer din nye nettbutikk som du ønsker den, skreddersydd for din bedrift. Vi bruker verdens mest anerkjente CMS-verktøy, WordPress integrert med WooCommerce eller Shopify. Vi har tekstforfattere og grafiske designere som samarbeider for det beste resultatet. Våre nettbutikker kan integreres med Stripe og PayPal eller kassasystemer. Nettbutikkene våres er responsive, mobilvennlige og raske.

Se priser implementering

Vi implementerer bilder, tekst, blogginnlegg og mer i din eksisterende nettside. Vi blir din webansvarlig og sørger for at nettsiden fungerer, er rask og enkel å navigere. Vi Produserer også innhold som f.eks blogginnlegg. 

Gratis konsultasjon

Send forespørsel

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om digital markedsføring eller webutvikling. Vi står klare for å hjelpe deg mot dine mål.