Trenger du ny nettside/butikk?

Webutvikling

se våre referanser

Se noen av våre tidligere arbeid her! Vi har laget hjemmesider, kursportaler og nettbutikker.

Bilde av en nettside
Bilde av en nettsideBilde av en nettside

hvor ligger kunnskapen?

Vi bruker hovedsakelig CMS-verktøyet WordPress for nye nettsider/butikker, men vi setter også noen butikker opp i Shopify. Her ser dere våres erfaringsnivå på plattformene.

Vårt erfaringsnivå
Shopify 85%
Vårt erfaringsnivå
WordPress 90%
Vårt erfaringsnivå
WooCommerce 83%

valgmuligheter

Hjemmeside

Vi designer din nye nettside som du ønsker den, skreddersydd for din bedrift. Vi bruker verdens mest anerkjente CMS-verktøy, WordPress. Vi har tekstforfattere og grafiske designere som samarbeider for det beste resultatet. Våre hjemmesider er responsive, mobilvennlige og raske.

nettbutikk

Vi designer din nye nettbutikk som du ønsker den, skreddersydd for din bedrift. Vi bruker verdens mest anerkjente CMS-verktøy, WordPress integrert med WooCommerce eller Shopify. Vi har tekstforfattere og grafiske designere som samarbeider for det beste resultatet. Våre nettbutikker kan integreres med Stripe og PayPal eller kassasystemer. Nettbutikkene våres er responsive, mobilvennlige og raske.

implementering

Vi implementerer bilder, tekst, blogginnlegg og mer i din eksisterende nettside. Vi blir din webansvarlig og sørger for at nettsiden fungerer, er rask og enkel å navigere. Vi Produserer også innhold som f.eks blogginnlegg. 

Gratis konsultasjon

Send forespørsel

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om digital markedsføring eller webutvikling. Vi står klare for å hjelpe deg mot dine mål.