Vi hjelper deg å bli synlig i søkemotorer

sEO

Hvordan vi optimaliserer din nettside

Først tar vi å ser på struktur og innhold på din nettside. Så tar vi for oss alt “off-site” relatert til deres nettside. Og deretter setter opp en analyserapport for din nettside, for hva vi kan gjøre videre.

Analyse av ditt nettsted

Steg #1

Vi begynner med å optimalisere selve nettsiden for relevante nøkkelord og produserer innhold for å maksimere søkemotoroptimaliseringen på din nettside.

On site SEO

steg #2

Vi optimaliserer nettsiden din ved å bruke ulike software og søkemotor plattformer for å søkemotoroptimalisere din nettside utenfor siden.

off site SEO

steg #3
Søkemotoroptimalisering

hvorfor utføre SEO?

Visste du at det utføres over 50 millioner unike søk i Norge hver eneste dag, og at hele 74% av alle kjøp begynner med et søk? Nettopp derfor er det essensielt at merkevaren din er synlig i søkemotorene.

90% av alle unike søk i Norge gjøres i Google, understreker viktigheten av at merkevaren din er synlig her. Derfor spesialiserer vi oss i verdens mest omfattende søkemotor, Google.

Å utføre en SEO gjennomgang på ditt nettsted kan gjøre deg synlig for ukjente målgrupper, som eksisterende målgrupper. Å utføre dette kan gi deg en enorm økning i antall organiske klikk på ditt nettsted. Det er jo da altså ingenting å lure på, eller hva? 

 

0 Mill
Google søk hver dag
0 %
Av søk i Norge skjer på Google
0 %
Kjøp starter med et søk
Gratis konsultasjon

send forespørsel

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om digital markedsføring eller webutvikling. Vi står klare for å hjelpe deg mot dine mål.