©2019 by SMB Digital.

Hva er egentlig digital markedsføring?

5 tips til hvordan du kan lykkes med digital markedsføring.


Veldig mange virksomheter sliter med betydningen av digital markedsføring. Hva er dette, og hvordan brukes det? er gjentatte spørsmål vi får av eksterne markedssjefer og bedriftseiere. Vi har her samlet fem ulike punkter som beskriver dette!


1. Nettsiden din er kjernen av bedriften og roten til all kommunikasjon.

Alle bedrifter trenger en nettside som ser bra ut og reflekterer merkevaren din. Glem heller aldri ditt overordnede mål med å i det hele tatt ha en nettside. Nettsiden må også fungere optimalt på alle enheter, som f.eks mobil, nettbrett og PC. Dette gjør også at Google rangerer nettsiden din høyere opp på søkerlisten!


2. Viktig for å bli funnet av potensielle kunder på Google:

Nettsiden må ha godt innhold som beskriver deg og produktene dine. Nettsiden må også ha fine og ryddige webadresser som f.eks www.smbdigital.no/hjem og ikke www.smbdigital.no/minside56483acf. Den trenger også gode overskrifter og bildetekster som forteller relevant om siden eller bildet.


3. Utvis god kvalitet på innholdet ditt

Hver dag utføres det 6,5 milliarder Google søk i verden (1). For at Google skal like deg bedre og plassere din nettside høyere må du bruker ord og utrykk som ikke alle andre i bransjen din utnytter. Dette vil føre til en høyere score hos Google. Dette igjen vil generere et høyere engasjement for din bedrift.


4. Bruk Google analytics

Bruk tid på å analysere hva som trekker trafikk til nettstedet ditt ved hjelp av Google Analytics. Ha et aktivt forhold med dataen du får ut av Google sitt analyseverktøy slik at du kan rette deg mot der den høyeste trafikken kommer fra.


5. Bruk annonseverktøyene flittig

For å nå ut til de rette må man legge inn litt ressurser. Dette gjelder annonser på de sosiale plattformene våres som f.eks Facebook og Google.


Hvis du leser dette og tenker at dette kunne hjulpet deres bedrift, men ikke vet hvordan. Da er vi her for å hjelpe! Med rett innsikt og deres behov, vil vi sammen jobbe for å nå deres ønskede resultat. Gjerne send oss en uforpliktende mail til post@smbdigital.no


Vi håper neste års markedsstrategi er utført av oss!


6 visninger